VARNA DOSTAVA

Apetitelle posušene shirataki, 100 gr

Znamka:
6.50
Opis:
Apetitelle Testenine iz 55g neto suhe teže naraste na 200g skuhanih, ker je v 100g dehidriranega izdelka veliko vlaknin, se razdeli na dva obroka in sicer 100g dehidriranih na obrok. Apetitelle je primerna za posameznike, ki so občutljivi na gluten, laktozo, kvas, sol, jajca in ogljikove...
Cena v točkah: 7 point
5 item(s)
+

Apetitelle Testenine iz 55g neto suhe teže naraste na 200g skuhanih, ker je v 100g dehidriranega izdelka veliko vlaknin, se razdeli na dva obroka in sicer 100g dehidriranih na obrok.

Apetitelle je primerna za posameznike, ki so občutljivi na gluten, laktozo, kvas, sol, jajca in ogljikove hidrate saj le-teh ne vsebuje. Prav tako je primerna za osebe, ki imajo težave z lenim črevesjem, povišanim holesterolom, povečanim številom trigliceridov in zaprtostjo ter za športnike (profesionalce in rekreativce ) in vse, ki si želijo shujšati ter vzdrževati telesno težo. Svetovne zdravstvene organizacije priporočajo zaužitje vsaj tridesetih gramov vlaknin na dan.

Apetitelle vam bo pri tem zagotovo v pomoč saj je sestavljena izključno iz topnih vlaknin. Zenpasto zmešajte s svojo najljubšo omako in preprosto uživajte. ZenPasta je idealna za diete z nizko vsebnostjo kalorij in ogljikovih hidratov.

Naj Apetitelle postane vaša zaveznica pri doseganju idealne telesne teže. Z Apetitelle boste podaljšali občutek sitosti, s krožnika pa boste odstranili približno 350 kalorij, katere bi vam dodatno prinesle klasične testenine.

Najbolj prodajano

Featured products